Lage prijzen, hoge kwaliteitswerken!

De  aannemer die overtuigt met kwaliteit en prijzen

Bij het aanleggen van wegen en rioleringen moet uw aannemer van aanpakken weten en net dat doen wij. Voor onze wegenwerken kunnen wij steunen op een team aan medewerkers die hun job volledig onder de knie hebben. Hierdoor staan wij als bedrijf uit Vlaams-Brabant garant voor heel scherpe prijzen gecombineerd met een hoge kwaliteit aan bestratingswerken.

Een volledige parking beklinkeren is meestal repetitief werken. Wij hebben hiervoor mensen in dienst die er bij wijze van spreken hun sport van maken om snelheid te combineren met precisiewerk. Door deze schaalvergroting en onze ervaring kunnen wij u prijzen voorstellen die u helemaal zullen overtuigen. Vraag hierbij gerust naar onze vele referenties.

Onderaanneming

Wij hebben geen problemen om grote wegenprojecten uit te voeren. Overheden en bedrijven kunnen ons gerust inzetten als hoofdaannemer voor een grote klus. Andere aannemers kunnen ons eveneens inschakelen als onderaannemer bij heel grote werken of wanneer ze bepaalde diensten niet in huis hebben die wij wel kunnen leveren.

Ontdek onze verrassende prijzen door een nu een offerte aan te vragen.

Contacteer ons!
016 67 92 72