Sterk en egaal, dat zijn onze straten!

Bestratingswerken op parking, straten of oprit; vraag het gerust aan ons!

Door met ons in zee te gaan, zal u na de werken steeds opgetogen zijn over het resultaat. Ook in de toekomst zullen de aangelegde wegen, parkings of opritten u veel plezier bieden. Voor onze bestratingswerken gaan wij uit van egale ondergronden en stevige beddingen. Bij ons moet u niet vrezen voor verzakkingen na veelvuldig gebruik.

Als aannemer uit Vlaams-Brabant kunnen wij alle vormen van bestratingen aanleggen. Voor wegen leggen wij bijvoorbeeld vlot een goed berijdbare asfaltlaag aan. Maar voor uw wegen rond het bedrijf of voor de oprit naar uw woning toe wenst u misschien klinkers. Ook dit vormt voor ons geen enkel probleem.

Voor parkings werken wij eveneens met klinkers als u dit wil. Of beschikt u momenteel over een parking met grind als toplaag? Dan zorgen wij bijvoorbeeld voor een propere opwaardering door er een asfaltlaag over te leggen.

Natuurlijk kijken wij bij ieder project de staat van de ondergrond na om de juiste werkwijze toe te passen. Wij eisen namelijk van onszelf dat de aangelegde  wegenis voor lange tijd dienst doen.

Bestratingswerken groot of klein, contacteer ons voor een vlotte afhandeling.

Contacteer ons!
016 67 92 72