Egale ondergronden om op te bouwen!

Bulten zijn snel weg met onze nivelleringswerken

Nivelleringswerken zijn niet de makkelijkste opdrachten die er zijn. Niet alle bedrijven beschikken over de juiste technologie maar toch moeten de werken uitgevoerd worden. Ons bedrijf uit Vlaams-Brabant beschikt met gespecialiseerde lasertechnieken over de ideale middelen om gronden te egaliseren.

Een perfect egale ondergrond zorgt tijdens de latere fasen van de werken voor een veel vlottere vooruitgang. Het resultaat na onze doortocht zijn een betonbedding of bestrating die echt volledig egaal zullen zijn. Niet alleen de werken na de nivellering zullen beter verlopen ook het eindresultaat zal u zoveel meer voldoening schenken.

Deze technieken kunnen bij alle opdrachten toegepast worden. De ruimte rond uw woning nivelleren voor de oprit, de site rond uw bedrijf gelijk maken voor de toegangsweg en een makkelijke parking aan te leggen of de wegbedding egaliseren waar nadien de weg wordt aangelegd, het is allemaal mogelijk.

Combineren met grondwerken

De volledige omgeving van uw woning of bedrijfsterrein zal er helemaal anders uitzien door onze ingrepen. De grondwerken gecombineerd met de nivelleringen zullen er voor zorgen dat uw site er meteen overzichtelijk bij ligt voor vlotte verdere werken.

Een egale grond bestelt u vandaag nog bij ons.

Contacteer ons!
016 67 92 72