Vlotte afvoer na onze werken!

Grote en kleine rioleringswerken volgens de geldende normen

Voor uw rioleringswerken moet u absoluut kiezen voor een deskundige aannemer die thuis is in deze sector. Wij leggen al vele jaren rioleringen, sluiten ze geurloos aan en weten wat te doen met de grond boven uw afvoer. Ons bedrijf in Vlaams-Brabant is uitgerust voor kleinere tot grote complexere opdrachten.

De constructie onder de wegenis is mogelijk nog belangrijker dan de bovenbouw zelf. Rioleringen die goed aflopen en straten waar het regenwater niet blijft staan, zijn echt een must in onze branche. Daarom plaatsen wij onze rioleringen, kolken en putten heel precies. Wij doen dit zowel bij aan te leggen straten, parkings als vooraan bij uw oprit of om uw woning aan te sluiten op het rioleringsnetwerk. Het spreekt trouwens voor zich dat wij uw afval- en regenwater scheiden.

Rioleringen volgens de normen

Als ervaren aannemer vinden wij makkelijk onze weg in de regels die worden opgelegd bij rioleringswerken. Iedere gemeente heeft wel zijn eigen specifieke voorschriften, zeker wanneer u op grotere schaal wil bouwen. Wij zorgen er voor dat elke regel nauwkeurig wordt opgevolgd.

Vraag vandaag nog alle informatie over onze rioleringswerken.

Contacteer ons!
016 67 92 72